Diverse maten foto’s:

foto_sFuij Digital Professional DP II Glossy (glans). De Glossy uitvoering van deze papierserie is uitermate geschikt voor hoge kwaliteitsafdrukken van digitale bestanden met een mooie glans. Een Glossy afdruk is de meest gangbare afwerking en het meest bekend bij de consument.

Fuji Digital Professional DP II Pearl Paper. Dit hoogwaardige fotopapier is met name geschikt voor mode-, architectuur- en portretfotografie en foto’s waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen. Ruime weergave van schaduwpartijen en helder wit zorgen voor intense en diepe kleuren. Wanneer de foto’s in helder licht worden bekeken is een zilver, parelmoerachtig glanzend effect te zien, met name in de lichtste partijen en huidkleurige delen van de foto. Dit bijzondere effect ontstaat dankzij de zeer fijne glanspigmenten die door middel van een dun laagje titaandioxide onder de lichtgevoelige emulsie zijn gehecht. Door de wisselwerking van transparantie, breking en interferenties van het licht in de reflecterende laag ontstaat het parelmoerachtig glanzend effect.

Verkrijgbaar in de maten: 10 x 15 (vierkant vanaf 13 x 13 cm), 13 x 19, 15 x 23, 20 x 30, 30×45 cm, 40×60 cm, 50×75 cm, 60×90 cm, 70×105 cm in Glans en Pearl.