High Tea bij Buurtzorg Brummen

50 gasten genoten van een heerlijke High Tea.

Hartige sandwiches, smakelijke scones en zoete taartjes. Er was keuze genoeg tijdens de high tea afgelopen vrijdag in de Oude Kerk. Het Buurtzorg team Brummen had wat te vieren en daarom waren alle cliënten met een introducé uitgenodigd voor thee en lekkere hapjes.

1 juli jl. bestond Buurtzorg Brummen 4 jaar en eind 2016 bestaat Buurtzorg Nederland zelfs 10 jaar. Alle reden voor een feestje dus. De 50 gasten genoten; ze waren echt een middag uit! De zaal was sfeervol ingericht en voor degenen die geen vervoer hadden: zij werden opgehaald en thuis gebracht.

Het oorspronkelijke plan was om deze middag te houden in de tuin van De Mollenhof in Oeken. Maar vanwege het slechte weer werd er uitgeweken naar de Oude Kerk.

Uit onvrede met de gang van zaken in de wijkverpleging is Jos de Blok in 2006 begonnen met het eerste team Buurtzorg. Nu 10 jaar later zijn er ruim 9500 medewerkers en 850 teams verdeeld over Nederland.

Op 1 juli 2012 zijn An, Coby en Saskia in Brummen gestart. Nu is het een team met 9 vaste medewerkers en daarnaast nog drie oproepkrachten. Het kantoor is nog altijd op Marktplein 5A. Iedere dinsdagochtend is er van 11.00 tot 12.00 een inloopspreekuur. Daar kunt u terecht met al uw vragen over verpleging en persoonlijke verzorging thuis. Natuurlijk mag u ook bellen, want de dames van Buurtzorg Brummen zijn 24/7 bereikbaar en vertellen u graag over de mogelijkheden binnen het zelfsturende team. Tel. 06 – 51140957.